Ova traka za trčanje je prirodni izbor za najbolju traku za trčanje

Kada trčimo na modelu NordicTrack Commercial 1750, ne osetimo nenormalno tresenje ili škripanje. Jedna stvar koju treba napomenuti o NordicTrack-u – naći ćete mnogo više recenzija na mreži (pozitivnih i negativnih) jer je više potrošača kupilo ovu traku za trčanje nego bilo koji drugi model. Ove recenzije nisu najbolji odraz proizvoda. Pogotovo ako uzmete u obzir da je većina recenzija na mreži od nezadovoljnih potrošača. Kompanije poboljšavaju svoje procese za prikupljanje pozitivnih kritika, ali je manje verovatno da će zadovoljni kupci napisati recenziju proizvoda.

NordicTrack Commercial 1750 Jastuk

U onlajn recenzijama ima mnogo pritužbi na korisničku službu NordicTrack-a. Ali kad god smo imali pitanja za korisničku službu, brzo su odgovarali i bili od velike pomoći. Njima smo bili prosečan kupac. Nismo im dali do znanja da smo služba za recenzije traka za trčanje. Naš preferirani način kontaktiranja korisničke podrške jeste kroz njihovu funkciju onlajn ćaskanja.

Sastavljanje modela Commercial 1750

Sastavili smo sami naš model NordicTrack Commercial 1750, umesto da platimo 250 dolara za isporuku i montažu. Ako vam je udobno kad sastavljate nameštaj kompanije Ikea ™, možete rukovati i modelom 1750. Planirajte da imate dodatni set ruku za postavljanje konzole na traku za trčanje. Budite dodatno oprezni da tokom montaže ne zakačite bilo koje žice. Još jedan savet: prvo pritegnite vijke i zavrtnje. Nakon što pričvrstite zavrtnje i vijke, zategnite ih ključem. Dok smo stezali vijke i šrafove pomoću alata, otkrili smo da se vijci koji se odvijaju nisu uklapali u navojne rupe. Ovaj problem se može izbeći tako što ćemo prvo zatezati rukom.

Nagib

Model 1750 nudi nagib do 15%, što je malo više nego što imaju prosečne trake za trčanje. I ne samo to, već oni koji su zainteresovani za silazni učinak mogu da spuste palubu i do -3%. Ovo pomaže korisnicima da pristupe različitim mišićnim grupama, oslobode pritisak na zglobove i dodaju raznolikost svojim vežbama. Takođe, poput kontrola brzine, možete da promenite nivo nagiba/pada pritiskom na taster sa strane konzole – opet vrlo lepa opcija za intervalne/HIIT treninge.

Trening Aplikacije

Model Commercial 1750 dolazi sa programima za vežbanje, od 50 ugrađenih programa do besplatne godine pristupa hiljadama programa iFit Coach-a. Zahvaljujući dodirnom ekranu, lako se možete kretati kroz ove programe i pronaći onaj koji privlači vaše interese.